Miten mun kesä meni? No se meni ihan ok ja aika nopeaa.

Tuli maattua kotona takapihalla auringossa, piirreltyä paljon, kuunneltua musiikkia ja laihduttua vähän, pari kiloa. Söin melkein joka viikonloppuaamu äitin kans aamupalan parvekkeella. Lääkityksen aloitin keväällä, nii tuli joka aamu mietittyä, että otinko lääkkeen ja miten se vaikutti. Mun sivuvaikutuksina oli voimakas uupumus, haikeus ja ruokahaluttomuus.

Tässä muutamia piirustuksiani kesältä:

boiboidf.jpgDeniss.jpgmitchlucker.jpgrbtrsyvbhfds.jpgoliversykes.jpg

Kuvat omat omiani, kuvankaappauksia instagramistani. (@esjonnehenk)


Olin monena päivänä ihan vaan tietokoneella tai pelailin pleikkaria.  Oli myös muutamia yökyliä kavereiden kans. Kävin myös kaupungilla monena kauniina päivänä istuskelemassa torinrannalla kavereiden kans ja nautittiin ilmasta. Käytin kissaamme ulkona panta kaulassa muutamia kertoja. Äiti ja sisko ei siitä tykkää ja pelkäävät, että sille sattuu jotain. Kesällä 2015 ensimmäinen kissamme jäi auton alle ja oli vasta 2-vuotias.

kis.jpg

Kissamme äitin puutarhassa. Kuva on myös instagramistani.

Parhaan kaverin kans sit lähettiin Provinssiin. Ei ollu kauheen hyvä kokemus. Lähettiin sinne Bring Me The Horizonin takia ja ne peruivat keikan, koska vokalistilla ei lähtelyt yhtään ääntä ja eilisillankin keikka oli menny sen takia kans huonosti. Sinne meni se 80e turhaan. Nää oli kans mun ekat festarit ja ei ollu hyvä idea lähtä sinne, kun kärsii vahvaa ahditusta. Kuunneltiin kaverin kans sitten vaan Vesala ja Yelawolf. Sitten halusin lähtä pois, koska ei siellä tungoksessa tuntunut yhtään hyvältä olla. En mene enään festareille...

Mutta haluttaa kyllä ihan sikana lähtä Helsinkiin 22.11 kuuntelemaan BMTH, mutta en mä sinne voi yksin lähtä, eikä mulla ole yhtään kavereita etelä-suomessa. Ensvuonna kans ois maaliskuussa Tampereella tai Helsingissä Asking Alexandrian keikka. Jospa sinne vois lähtä... Mulla on vaan yks kokemus keikalla olemisesta ja se oli 2013 Bring Me The Horizon. Se oli hyvä kokemus ja siksi haluan kuulla vielä heidät, ennen kuin lopettavat. Menipä nyt vähän aiheen ohi tuo, noh mutta.

Sain käytyä kahesti uimassa tyttöystävän kanssa, se oli mukavaa, onneksi oli silloin hyvät säät.

Kävin myös kyseisen parhaan ystäväni luona Rovaniemellä kahdesti. Meillä on mukavaa yhdessä, kummallakin yhtä huono huumorintaju. Kävin myös Kuopiossa, koska siskoni oli siellä kesätöissä, niin käytiin äitin kanssa siellä ja oltiin hänen vuokrakämpässä yötä. En oo muuten siellä ennen käynyt. Mukavan näköinen paikka ainakin kesällä.

Sain kummitädiltäni kaksi tilaustyötä. Kaksi suurta maalausta kankaille. Toinen meni vituiksi, enkä ole sitä jaksanut alkaa korjaamaan. Toinen taas, no sen olen vasta lyijykynällä hahmotellut. En ole niitä sen enempää saanut tehtyä, onneksi aika oin rajaton.

Semmosia juttuja oli, ei nyt tuu mieleen enää muuta.