17.2.2016

ihan huvikseen kokeilen et jos alkasin kirjottamaan koneella. Tää ois paljo helpompaa.tähä saa kuviaki.käsin kirjottaessa käsi väsyy ja käsiala on paskaa.

Huomenna kuukausi siitäko iskä menehtyi. Mitäs tässä pitäs ajatella vieläki sanon. Mini makaa tässä mun pöydällä. Tulevana lauantaina käydään laskemassa tuhkat hautaan.mietin tänää paljo et miten se syöpä muutti iskän kehoa fyysisesti. Sen jalat,kyljet ja kasvot.

 

Sain tänäää muute ne valokuvat mitä teetettiin.se oli päivän mukava asia. Koulussa jaksoin olla päälle 4h/7h.

Piti käyä kattoo tänää eka naisten playoff peli kuortanetta vastaa mut ku oli nii voimaton olo nii en jaksanut.kuuntelin musiikkia.kävin ostaa i see stars-new demons ja oceans ate alaska-lost isles albumit. Pitäs käyä ostamassa vielä 4 levyä, jotka oon varannu.-vittu et on menny rahaa niihi levyihi...twenty one pilotsilta kaks levyä ja sit sws-madness ja ptv-selfish machines levyt.

Mul on soinu eiline ja tämä päivä päässä bring me the horizon-football season is over. PARTY TILL U PASS OUT,DRINK TILL YOU'RE DEAD.DANCE ALL NIGHT TILL YOU CAN'T FEEL YOUR LEGS-..-DANCE ALL FUCKING NIGHT

oon ollu tosi väsynyt koko päivänä ja syöny paljon.ruokahalu on tullu takas.son hyvä asia.

 

Kysyit onko mulla mitään
listasin ne kaikki tähän
asioita joista vähän
elämässä ilahdun

Joku uusi PC-peli
päivittäinen punttisali
sarjakuva-albumini
varsinkin Tex Willeri

Korkeasaari keväällä
karhut heräilevät
koko perhe yhdessä
kerrankin on

Kysyit onko mulla mitään
listasin ne kaikki tähän
asioita joista vähän
elämässä ilahdun

Karkkivalikoima hyvä
Kelan tuki saapuu tänään
joku puhuu mulle jotain
kysyy vaikka sytkärii

PMMP - Korkeasaari

 

 

 

 

22.2.2016

Saatan tavata Meeri Räisäsen tässä lähipäivinä, ehkä lauantaina. Sois kiva.

 

Sillon viime lauantaina 20.2.2016 käytiin hakemassa iskän uurna ja laskemassa se sinne hautaan. Se oli semmonen pieni huone, missä oli pöytä, jolla se uurna oli sa sen ympäröimänä kaks pitkää kynttilää. Oli jotenki sydäntä särkevää vaan nähä se siinä. Iskä oli iso mies ja nyt se on vaa tuhkana tommosessa pienessä puisessa laatikossa. Mietin siinä samalla ko itkettiin että iskä varmasti seisoo siinä vieressä ja käveli meidän perässä vielä ko äiti kanto sitä autolle. Myös siellä haudalla se varmasti seiso siinä ristin takana.

 

Tulin sitte kipiäksi, toista kertaa vissiin kai tänä talvena. Mul on ollu paljon parempi vastustuskyky jos vertaa ysiluokkaan.

Haluisin tässä joku päivä lähtä kattomaan uusia vaatteita, vaikka ruutupaitoja ja farkkuja ja joku hieno lippis.