Käytiin perheen kanssa Kolilla.

Siellä oltiin Sokos Hotellissa. Käytiin kahtena päivänä lenkeillä. Raskasta oli kyllä kävellä pitkiä ja jyrkkiä ylä- ja alamäkiä. Hikihän siinä tuli ja jalkalihakset kipeäksi. Syötiin kyllä epäterveellisesti niin ei siinä varmaan hyötyä tullut. Siellä oli kauniit maisemat. Paljon kallioita ja metsää.

Piirsin taas kolme uutta työtä. Olen ylpeä niistä, koska ne onnistuivat. Kerronpa niistä tähän jonkunverran.

 

Austin Carlile Of Mice&Men :istä. Inspiraatio tähän lähti siitä, koska hänellä on sairaus ja tällä hetkellä hänen tilansa ei ole parhain. Toivon, että hänen tilansa paranee. Bändi on myös joutunut perumaan keikkoja vokalistin huonon terveydentilan takia.

Tykkään erittäin paljon bändin uudesta "Cold World" -albumista. Suosikkibiisejä tällä hetkellä on "Game Of War", "Pain" ja "Real".

"As most of you know I battle daily with a rare fibrostic connective tissue disorder called Marfan syndrome." lukee hänen facebook-sivullaan.

sesjiodajsdf.jpg

 

Tässä muotokuva Denis Shaforostovista. Asking Alexandrian entinen vokalisti. Hän lähti bändistä, koska ei koe nykyistä elämäntilannettaan sopivaksi kaukaisille keikkareissuille. Sain inspiraation tähän, kun näin tumblrissa kuvan hänestä.

Hän oli bändin mukana sen aikaan, kun tekivät albumin "The Black". Tykkään hänen lauluäänestään paljon ja jään kaipaamaan häntä.

dgfsdgerh.jpg

 

Olen myös alkanut kuuntelemaan bändiä Architects. Heidän laulunsa "C.A.N.C.E.R" kertoo bändin edesmenneen Tom Searlen syöpätaistelusta. Tykkään laulun sanoituksista ja kirjoitin niitä myös piirustukseen.

eryhgesys.jpg

Kuvat ovat omiani ja löytyvät instagramistani. @esjonnehenk

Nyt loppuloma menee suunnitelmitta. Kaverit on aika kiireisiä, niin entiiä mitä sitä oikeen tekis sitte.