Musiikki meinaa minulle tosi paljon nykyään. En ole ollut mitenkään merkittävä musiikki-ihminen koskaan, mutta nyt, kun murrosikä alkoi ja asioita tapahtui ja mielenterveys kärsi, nii sitä enemmän musiikki on alkanut merkitsemään minulle. Se lieventää pahaa oloa aina. Itse en ole millään tavalla musiikillisesti lahjakas.

Kuuntelen siis eniten core-tyylistä metallia suomalaista rockia ja poppia. Brittiläiset metallibändit ovat hyviä.

Joskus kun olin 13, paras kaverini masentui, koska hän menetti äitinsä. Hän alkoi kuuntelemaan silloin raskasta musiikkia ja se tarttui sitten minuunkin. Musiikki on meidän yksi iso yhteinen asia. Kyllä sekin vaikutti, kun kuulin, mitä musiikkia isä aina kuunteli. Ensimmäinen bändi, johon tykästyin, oli englantilainen Bring Me The Horizon.

Isäni myös käytti nuorena melkein kaikki rahansa musiikkiin. Tuhansia cd-levyjä ja vinyylejä. Hän kuunteli rockia, kaikenlaista semmoista. Minun mieleeni isän kuuntelema musiikki on vaan liian kevyttä. Olen jatkanut isäni jälkiä siinä, että kerään itsekin nyt levyjä. Vaikka kaiken voikin kuunnella nykyään netistä, niin ostan levyjä silti, koska ne ovat kokonaisuudessa hienoja. Kannet, oikeat sanoitukset, kuvat, tarinat jne ja niitä voi kuunnella ilman nettiyhteyttä.

Ostin ensimmäisen levyni silloin, kun isä oli vielä elossa ja näytin sitä hänelle. Se taisi olla Bring Me The Horizonin "That's The Spirit".

Tällä hetkellä noita levyjä on jo tusina.

IMG_3568.jpg

Käyn paljon Levykauppa äx:ssä. Isänikin kävi siellä. Kokoelmat siellä on hyvät ja hinnat kohtuullisia.

Suosikkibändejäni ovat Bring Me The Horizon, Suicide Silence, Follow My Lead, Pierce The Veil, Of Mice&Men, Asking Alexandria ja I See Stars.

Suomalaisesta musiikista PMMP, Mira Luoti, Paula Vesala, Milla Rumi, Aurora, Happoradio, Juno, Juju ja Paperi T.

Tykkään myös rauhallisemmasta musiikista esim. Justin Bieber, Breathe Carolina, Sounds Like Harmony ja Twenty One Pilots.